radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
La Llar d’Infants celebra avui i dijous una nova jornada de portes obertes
, / 195 0 0

La Llar d’Infants celebra avui i dijous una nova jornada de portes obertes

COMPARTEIX-HO
Home Societat La Llar d’Infants celebra avui i dijous una nova jornada de portes obertes

El centre educatiu torna a obrir-se a les famílies palafollenques abans que comencin les preinscripcions oficials pel curs 2019-2020.

Segons ha informat la Llar, per tal de garantir una correcta atenció als pares i mares, s’han proposat dues jornades. Un és avui dimarts, amb un primer torn de visita a dos quarts de 10 del matí i un segon torn a la tarda, en aquest cas a dos quarts de 4.

Per altra banda, aquest proper dijous també hi haurà portes obertes, i serà amb els mateixos dos torns de matí i de tarda.

L’objectiu de la jornada de portes obertes és conèixer el servei educatiu que ofereix la llar d’infants. Per fer-ho, es faran diferents grups, que podran conèixer la Llar en un dia normal de funcionament, podran visitar els diferents espais del centre, així com també rebre informació sobre els preus, serveis i altres dubtes que puguin sorgir.

La Llar d’Infants Palafollets es presenta com un espai educatiu i de formació personal per infants des de 4 mesos d’edat fins als 3 anys.

Segons explica el centre, la metodologia d’aprenenantge està pensada perquè, entre d’altres, l’infant es relacioni i comuniqui afectivament tant amb companys com educadores, socialitzar-se, explorar, experimentar i adquirir diversos hàbits, en àmbits com l’alimentació, la higiene i l’ordre.

Actualment, la quota mensual del servei de la Llar d’Infants municipal està fixada en els 127,82 euros, a banda dels preus de la matrícula, el material, les sortides i la samarreta.

La Llar ofereix també un Servei d’Acollida als matins, migdies i tardes, així com també un servei de menjador.

Després de les jornades de portes obertes, la següent cita al calendari escolar que cal que marquin les famílies serà el proper dilluns 13 de maig, dia en què s’obrirà el període per demanar plaça, i que estarà obert fins el divendres 24 de maig. Per sol·licitar-la, caldrà dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.