radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Esports Jornada de victòries pel Sènior i el Sots-21, però negativa per la resta d’equips del CB Palafolls

Jornada de victòries pel Sènior i el Sots-21, però negativa per la resta d’equips del CB Palafolls

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 261 0

L’equip Sènior del bàsquet palafollenc jugava ahir diumenge al Palauet contra la Unió Atlètica Tossa; un partit que va ser molt disputat, com demostra el marcador al final del partit, que va acabar amb empat i va obligar a anar a un període extra.

Tot i que els palafollencs es van endur la victòria, arribar-hi no va ser fàcil per l’equip local, que es va trobar amb un visitant combatiu. El rpimer quart va acabar amb 3 punts d’avantatge pel Tossa, i es va arribar a la mitja part amb empat a 37.

Després d’un tercer període en què el Palafolls va aconseguir distanciar-se fins als 12 punts, els visitants van lluitar per recuperar terreny fins arribar a l’empat a 74 al final del darrer quart.

Durant el període extra, els dos equips van seguir lluitant intensament fins que el Sènior palafollenc va acabar imposant-se per un ajustat 83 a 81.

Ajustat també va acabar el partit que enfrontava el Sots-25 a l’Arbúcies. Els palafollencs viatjaven a la pista dels de la Selva, però en aquest cas van acabar perdent de només 3 punts, 64 a 61, després de mantenir el pols especialment als primers compassos de partit.

Els locals van aconseguir distanciar-se mica en mica dels palafollencs, i tot i que l’últim quart el Palafolls va remuntar el marcador, no va ser suficient per superar el rival.

Pel que fa al Sots-21, la jornada sí que va ser positiva. En aquest cas, l’equip palafollenc va imposar-se a domicili contra el CB La Vall d’en Bas, dominant el partit en tot moment i acabant enduent-se la victòria per 43 a 67.

El cap de setmana, però, no va ser positiu ni pels equips Júniors ni tampoc pels Cadets, en una jornada en què tots quatre equips jugaven a casa.

El Júnior B va caure dissabte a la tarda contra el Premià de Dalt per 71 a 88, mentre que el C, que també jugava al Palauet dissabte, va perdre contra el CB Ciutat Vella. En aquest cas, va ser per menys diferència, 56 a 61.

El Cadet Groc tampoc va tenir la sort de cara, i va caure 62 a 73 contra el Gramenet BC Blau, mentre que l’equip Negre va ser derrotat per l’Arenys Bàsquet, que el visitava al matí de dissabte, per 51 a 57.