radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Obert el termini per demanar ajuts al lloguer

Obert el termini per demanar ajuts al lloguer

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 406 0

Aquest ajut està destinat a aquelles unitats familiars que comptin amb uns ingressos moderats o baixos i que, per tant, puguin tenir dificultats per pagar el lloguer.

La principal novetat d’enguany és que s’ha ampliat el topall màxim del preu del lloguer. Fins ara només es podien beneficiar dels ajuts aquelles famílies amb un lloguer màxim de 600€ al mes, un màxim per sota de la mitjana a la comarca. Enguany el Consell Comarcal i la Generalitat han aconseguit ampliar aquesta xifra fins els 750€ mensuals.

Així es poden beneficiar d’aquestes ajudes les famílies que tinguin un lloguer de fins a 750€ i estiguin al corrent de pagament de les quotes.

Els ajuts facilitats per la generalitat intenten evitar que els llogaters es vegin abocats en situacions d’exclusió social per impagaments.

No se’n podran beneficiar aquells llogaters en què el titular del contracte tingui un vincle familiar amb el propietari.

Es poden sol·licitar fins el proper 7 de juny i d’entre els documents necessaris s’han de presentar els últims rebuts de lloguer pagats.

La resta de documentació necessària i el formulari de sol·licitud es pot descarregar al web de la Generalitat o del Consell Comarcal. De fet la tramitació dels ajuts al lloguer es fan a través de l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme, a Mataró i els divendres al matí a Pineda.