radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » ERC organitza una plataforma de suport a Alemany

ERC organitza una plataforma de suport a Alemany

COMPARTEIX-HO
, / 786 0

Divendres unes 200 persones van assistir a la presentació pública de la llista d’Esquerra per a les properes eleccions, que també va servir per presentar una nova plataforma de suport a la candidatura dels republicans. Una plataforma que agrupa 140 persones de diferents edats i de diverses ideologies ja que els republicans van insistir en la transversalitat de la seva candidatura per fer front als 36 anys continuats de socialisme a Palafolls.

Per exemplificar la seva transversalitat durant la presentació van parlar Beni Fernández, qui en les darreres eleccions municipals era suplent de les llistes del PSC, i Silvana Ballvé, que fa 4 anys era la número 4 de la llista de CiU.

Fernández i Ballvé van explicar perquè ara donen suport a una candidatura diferent.

Entre els noms que donen suport a la plataforma hi destaquen els de Lluís Moner, qui fou alcalde durant alguns mesos en el primer mandat per CiU o l’exregidora del PSC Victoria Castillejos.

L’endemà dissabte els republicans han fet un acte de precampanya a Ciutat Jardí. Van reunir una 20a llarga de veïns a qui van explicar la seva visió sobre la situació d’aquesta urbanització.

El candidat Francesc Alemany va explicar que encara falten inversions necessàries a la urbanització i es va comprometre a corresponsabilitzar econòmicament l’Ajuntament  a l’hora de fer aquestes futures inversions. En aquest sentit Alemany va oferir més transparència i millores en la neteja viària i recollida de la brossa en aquesta zona.