radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25 -22:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Demà s’acabaran de posar a la venda les entrades per l’Arts d’Estiu d’enguany
, / 593 0 0

Demà s’acabaran de posar a la venda les entrades per l’Arts d’Estiu d’enguany

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Demà s’acabaran de posar a la venda les entrades per l’Arts d’Estiu d’enguany

Des de ja fa uns dies es poden comprar les entrades per alguns dels espectacles previstos per l’Arts d’Estiu.

Rozalen, Ana Belen, Melendi, Niña Pastori, Rosario o Luis Fonsi ja tenen a la venda les seves entrades a través del portal web del festival i demà dimarts sortiran a la venda la resta d’espectacles previstos a l’edició d’enguany, entre els quals alguns dels plats forts com David Bisbal, Els Pets, Joan Dausà o el concert d’Operación Triunfo.

El festival se celebrarà del 25 de juliol al 25 d’agost i estrena nova ubicació, en uns terrenys de gairebé 9.000m2 a tocar de la platja entre els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna que s’han batejat com Espai Marítim i també crea el FamilyARTS, amb actuacions familiars amb El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, el Mag Lari i un festa Holi. Les entrades per aquest festival infantil també sortiran demà a la venda.

El nou espai a la platja permet muntar un escenari de 180 graus i una capacitat màxima de fins a 10 mil persones per a casos de concerts especials com el d’Operación Triunfo.

El canvi d’ubicació també permetrà duplicar la superfície de la zona gastronòmica que ara tindrà 3.500 metres quadrats i estarà oberta des 18.00h a 02.00h cada dia d’espectacle, amb activitats per a tota la família.

Podeu repassar tot el calendari de concerts a Ràdio Palafolls.cat