radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dijous, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 Bermán nega haver distribuït les fotos de Muñoz a la Via Catalana

Bermán nega haver distribuït les fotos de Muñoz a la Via Catalana

COMPARTEIX-HO
, / 468 0

El candidat a l’alcaldia per Nosotros ha respost a les acusacions de l’alcaldable de Ciutadans a Palafolls, Miguel Muñoz, després que apareguessin fotografies d’aquest participant a la Via Catalana per la Indpendència celebrada l’any 2013.

En declaracions a aquesta emissora, Óscar Bermán ha assegurat que les fotos demostren que Muñoz enganya a la gent, pel fet de representar un partit “constitucionalista” i a la vegada haver participat en un acte independentista com va ser la Via Catalana.

Bermán, que també ha fet referència a la carrera política de Muñoz, en què ha passat per diferents formacions amb ideologies diverses, assegura que Nosotros no és responsable d’haver fet públiques aquestes fotografies.

Tot i així, el candidat assegura que, si les hagués tingut, les hauria publicat.

A la vegada, Bermán considera que Muñoz no és l’únic que “enganya”, segons ell, al municipi. En aquest sentit, també ha aprofitat per carregar contra la llista del PP a Palafolls, formada per persones que no són del municipi.

Les fotos del candidat palafollenc de Ciutadans participant a la Via Catalana van sortir a la llum ara fa uns dies, i Muñoz ha acusat a Nosotros d’haver distribuit les fotografies, considerant que la formació vol desprestigar la seva imatge.