radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal El Festival de Corals Joves de Catalunya aterra a Malgrat

El Festival de Corals Joves de Catalunya aterra a Malgrat

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 230 0

Foto: ajmalgrat.cat

130 joves cantaires de desenes de cors d’arreu del país participen des d’ahir divendres en el 2n Festival de Corals Joves de Catalunya, que va arrencar la passada nit a amb el concert inaugural del Cor Jove de l’Orfeó Català a l’Església de Sant Nicolau.

El certamen, organitzat per la Federació de Corals Joves de Catalunya, aplega a Malgrat durant tot el cap de setmana cantaires dels diferents cors de Catalunya que formen part de la Federació.

L’objectiu, segons apunta l’Ajuntament de Malgrat, és que els joves músics puguin compartir experiències conjuntament, formar-se musicalment i fer gaudir de la música al públic d’aquesta població.

Segons explica el consistori, la Federació de Corals Joves de Catalunya està formada per 23 formacions del territori de parla catalana, entre les quals hi ha el Cor de Cambra Contrapunt de Malgrat de Mar. El projecte inclou concerts i tallers amb professors de renom, compta amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat i es desenvolupa en diferents espais d’aquest municipi durant tot el cap de setmana.

Aquest dissabte, els joves treballen amb diferents professors en diferents tallers, i de cara a la nit The Hanfris Quartet ofereix un concert també a l’Església de Sant Nicolau adreçat als joves cantaires i a tot el públic de la ciutat.

Finalment, demà diumenge els joves seguiran treballant al matí i de cara a la tarda, a les 6, està previst que se celebri el concert de clausura del Festival, on es mostrarà la feina feta als tallers. El concert també tindrà lloc a l’Església de Sant Nicolau i l’entrada serà gratuïta.