radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Ràdio Palafolls acorda la cobertura de les eleccions municipals
, / 372 0 0

Ràdio Palafolls acorda la cobertura de les eleccions municipals

COMPARTEIX-HO
Home Política Eleccions Municipals 2019 Ràdio Palafolls acorda la cobertura de les eleccions municipals

Els 7 partits polítics que es presenten a les eleccions municipals del proper mes de maig han acordat amb l’emissora quina serà la cobertura informativa que farà Ràdio Palafolls dels propers comicis municipals.

L’emissora ha dissenyat un pla de cobertura amb la voluntat d’apropar a la ciutadania les propostes i programes de cada una de les 7 candidatures que es presenten en aquestes eleccions. De fet l’emissora posa l’interès públic al capdavant de la seva cobertura.

Entre els punts més destacats hi ha la celebració de dos debats públics. El primer, que es farà el dijous dia 16, comptarà amb la presència de membres de cada una de les candidatures, exceptuant el cap de llista. Aquest debat, el primer de la campanya, busca conèixer els partits més enllà dels alcaldables.

Justament els caps de llista tindran el seu propi debat on confrontaran idees i projectes. Serà l’últim dijous de la campanya, el dia 23 de maig,  al teatre municipal i amb la possibilitat d’assistir com a públic.

Els dos debats són ja un clàssic de la cobertura que fa aquesta emissora  i generen molta expectació per la possibilitat de sentir els candidats o les candidatures contraposant projectes i programes pel nostre municipi.

Més enllà dels debats, aquesta emissora oferirà una entrevista amb els 7 candidats a l’alcaldia de Palafolls. Les entrevistes començaran el dijous dia 16 amb el representant de Nosotros i s’aniran fent cada migdia en ordre ascendent fins arribar al PSC, la formació més votada a les passades eleccions municipals.

En aquestes trobades es vol conèixer més en profunditat quines són les propostes de cada candidat pel futur del nostre municipi.

En els primers dies de campanya, també es farà una aproximació personal als 7 candidats, justament enguany que la majoria dels caps de llista, 5 dels 7, ho són per primera vegada.

Durant tota la campanya, que comença just d’aquí a una setmana, els informatius d’aquesta emissora faran un ampli desplegament per acostar-vos tota la campanya, els actes, i informar-vos puntualment del que passi en aquesta campanya electoral. Cada dia anirem desgranant les propostes dels partits segons les temàtiques més importants de competència municipal.