radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Cultura El MiNiMaL torna aquest cap de setmana a Palafolls amb Clàudia Cabero

El MiNiMaL torna aquest cap de setmana a Palafolls amb Clàudia Cabero

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 328 0

El cicle naixia l’any passat a Palafolls com a  proposta musical que ofereix concerts en llocs diferents i singulars de Palafolls i amb un nombre limitat d’espectadors.

El MiNiMaL, que torna celebrar-se els caps de setmana de maig, presenta el primer concert del cicle aquest proper diumenge a la tarda, i presenta com a artista inaugural del cicle a la cantautora barcelonina Clàudia Cabero, que hi actuarà en solitari.

La proposta de diumenge, aquest cop, es desplaça fins a la Biblioteca Enric Miralles, que serà l’escenari d’aquest primer concert.

Una singularitat que es combina amb la idea de proximitat i de “mínims”, ja que els artistes que hi participen actuen només amb el més imprescindible.

De tot plegat en parla Federico Francesch, programador del cicle MiNiMaL.

La biblioteca Enric Miralles, doncs, s’erigeix per primera vegada com a espai de concerts. En el cas de Clàudia Cabero, a més, la tria de la biblioteca no és gratuïta, ja que aquest espai ha estat el preferit per la mateixa artista per la seva formació d’arquitecta.

L’espai acollirà a l’actuació de Cabero, artista barcelonina que funda el seu propi projecte ara fa 3 anys i que ofereix una proposta només amb la seva veu, la seva guitarra i un instrument particular que també l’acompanya, com és un looper.

L’actuació de Clàudia Cabero és el primer dels tres concerts que celebra enguany el MiNiMaL, que comptarà aquest cop amb 3 propostes. és una menys que l’any passat, quan es van ocupar tots els caps de setmana de maig, però aquest cop les eleccions municipals, que se celebren el darrer diumenge d’aquest mes, han obligat a escurçar el cicle.

Tot i que l’any passat hi havia l’opció de comprar abonaments, aquest cop les entrades es poden comprar al MiD per separat, a un preu de 5 cada concert.

La següent proposta del MiNiMaL tindrà lloc el diumenge 12 de maig al Casal de la Dona, amb l’actuació de Sandra Sangiao i Mattia Schirosa.

El cicle musical abaixarà el teló amb el concert de la formació UNA, que aterrarà el diumenge 19 a Sant Genís de Palafolls.