radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimecres, 17:00-20:00
Home Esports L’Amateur A perd contra el Quart i cau en última posició de la lliga

L’Amateur A perd contra el Quart i cau en última posició de la lliga

Esports

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 211 0

Al primer equip del CD se li compliquen les coses al grup 16 de la lliga de Tercera Catalana. Aquest cap de setmana, l’amateur jugava a casa del Quart, actual 8è classificat, i les coses no van ser fàcils per l’equip palafollenc, que encadenava una nova derrota.

Va ser, però, en un partit que va començar igualat, i que va arribar a dominar 1 a 2 al minut 45 després de gols de Raul Amorós i Marcos Martín.

A la segona meitat, però, els locals van començar una remuntada que els va portar a imposar-se per 5 a 2, un resultat que deixa malferit a l’equip d’Eduard Brugada, que cau fins a l’últim lloc de la lliga, empatat a 18 punts amb el Cassà.

Per la seva banda, el Cadet jugava ahir diumenge a casa de l’Olímpic de Malgrat. Un derbi igualat que va acabar amb empat a 3 al marcador després d’alternar el lideratge al marcador al llarg dels 90 minuts.

El Palafolls va encetar el marcador al minut 20 amb un primer gol de Julen Scotti, i pocs minuts més tard Jaume Bel marcava el 0 a 2.

Abans d’arribar al descans, però, els locals aconseguien igualar el marcador amb l’empat a 2.

Ja a la segona meitat, Zakaria Rouimi aconseguia marcar un gol de penal, al minut 53, però ràpidament els malgratencs reaccionaven i anotaven el gol de l’empat a 3, que seria ja el marcador definitiu.

Amb aquest resultat, el Cadet es manté en 6a posició de la lliga amb 32 punts.

En pàgina de futbol sala, el primer equip del San Luis va sortir triomfant d’aquesta passada jornada, en què va aconseguir consolidar el liderat de la lliga de Segons Divisió després de la victòria contra el segon classificat, el Fontcoberta, de qui estava separat per només 4 punts abans del partit d’ahir diumenge.

Els palafollencs van guanyar 3 a 2, amb dos gols de Raúl González i un en pròpia porteria dels del Pla de l’Estany.

Després d’aquesta victòria, l’equip palafollenc se situa líder en solitari amb 31 punts, distanciat a 7 punts del Fontcoberta, que segueix segon.

La jornada també va ser positiva per l’equip Juvenil de Primera Divisió, que s’imposava a casa del Blanesport 83 B per 0 a 2. Va ser amb gols d’Arnau Serra i David Cabezas. Una victòria que els permet consolidar-se en 4a posició amb 46 punts, més a prop del Tordera Parc, que és 3r classificat.

Per la seva banda, l’equip Femení de Segona Divisió no va tenir la sort de cara, i va acabar caient aquest diumenge a casa contra el Llinars.

Va ser per un resultat de 2 a 6, amb dos gols d’Alba Valencia i Mireia Zamora, que van servir per igualar el marcador amb 2 a 2 al minut 18. Un resultat que deixa l’equip en la mateixa 8a posició de la lliga amb 27 punts.