radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
La Tordera Trail Race arriba aquest cap de setmana incorporant una marató
, / 259 0 0

La Tordera Trail Race arriba aquest cap de setmana incorporant una marató

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal La Tordera Trail Race arriba aquest cap de setmana incorporant una marató

Aquesta cursa de muntanya se celebrarà aquest proper diumenge pels entorns del parc natural del Montnegre i la serra de Miralles, creuant fins a 4 termes municipals –Tordera, Palafolls, Santa Susanna i Pineda.

La cursa ofereix enguany 3 opcions de recorregut. Per una banda, l’express, de 12 quilòmetres; la mitja, de 22 quilòemetres, i aquest cop també una novetat, com és la marató.

En aquest cas, la proposta s’allarga fins als 42 quilòmetres, amb 2.250 metres de desnivell positiu i una altura màxima, a Hortsavinyà, de 535 metres.

La marató sortirà al punt de les 8 del matí, la mitja ho farà a les 9 i l’express tindrà el tret de sortida mitja hora més tard, a dos quarts de 10.

Albert Prats, president del Club Esportiu Tordera, ha explicat a aquesta emissora que la inclusió de l’opció de la marató a la Tordera Trail Race ajuda a obrir l’esdeveniment a la participació de molts tipus d’esportistes, també d’alt nivell.

La cursa es podrà seguir a temps real a través d’Internet gràcies als punts de control que hi haurà a través del recorregut.

Un seguiment que també es podrà fer des de la mateixa arribada de la trail, a l’avinguda dels Països Catalans.

A banda de la marató, amb la dificultat més alta, la mitja tindrà un desnivell positiu de 975 metres, arribant al punt més alt a la Torre de Miralles.

L’express, per la seva banda, també arribarà als 340 metres màxims d’altura a la Torre de Miralles, però tindrà 510 metres de desnivell positiu.