radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Mobilitat El Consell Comarcal demana solucions als problemes de Renfe

El Consell Comarcal demana solucions als problemes de Renfe

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 251 0

Dels 4 dies laborables d’aquesta setmana que avui tanquem, 3 jornades hi ha hagut incidències remarcables a la xarxa de rodalies que passa per la nostra comarca amb afectacions importants pels usuaris del transport ferroviari.

Davant d’això el Consell Comarcal del Maresme demana solucions al govern central. El vicepresident del consell Joaquim Arnó, ha assegurat aquest matí en una entrevista a La Xarxa que  cal exigir al govern estatal que abandoni les baralles internes i que posi solució als problemes que pateix de forma endèmica la L1 de Rodalies, la línia de la costa del Maresme.

Arnó recorda que fa anys que s’esperen accions de millora de la xarxa, però que per discussions internes i competencials del govern central, els habitants del Maresme estiguin encara patint una línia ferroviària degradada.

Dimarts, diada de Sant Jordi, els problemes elèctrics entre Pineda i Arenys obligava a cobrir el servei amb autocar. Aquell mateix dia un problema amb la senyalització entre Mataró i Vilassar també provocava retards de fins a 30 minuts. L’endemà dimecres una nova incidència en el mateix tram entre Mataró i Vilassar, en aquest cas provocada per l’estat de la mar, provocava retards de més de 15 minuts i ahir hi va haver dues incidències. D’una banda al matí una incidència en les vies entre, de nou, Mataró i Vilassar, provocava retard. A la tarda la circulació s’interrompia momentàniament entre Pl de Catalunya i Arc de Triomf a Barcelona per presencia de persones a les vies.