radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Malgrat celebra la primavera amb una quarantena d’activitats
, / 263 0 0

Malgrat celebra la primavera amb una quarantena d’activitats

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Malgrat celebra la primavera amb una quarantena d’activitats

Sota el nom de “Malgrat. La primavera t’estima”, el municipi veí ha engegat aquests dies un seguit d’activitats entorn a l’arribada de la primavera i tot el que l’envolta, i que ja va arrencar aquest dimarts amb un nou Sant Jordi.

La iniciativa inclou gimcanes, espectacles musicals, teatre, contes infantils i activitats per adults, i que es desenvolupen durant la Diada de Sant Jordi, el MalgrART, el Garric i el que serà el 2n Festival de Corals Joves de Catalunya. De fet, segons el consistori malgratenc, la intenció enguany ha estat la d’agrupar diferents propostes que ja es duien a terme per separat i col·locar-les sota el mateix paraigües de “Malgrat. La primavera t’estima”.

Tot plegat, segons l’Ajuntament, intentant respectar les particularitats de cadascuna de les iniciatives, tot i que en alguns casos es fusionin propostes.

N’ha parlat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Paco Márquez, en declaracions al programa Ona Maresme.

Per avui dijous, la iniciativa “Malgrat. La primavera t’estima” compta amb 3 propostes. durant el matí s’ha estat fent una parada informativa a les Peixetaries Velles sobre la recollida de la fracció orgànica, emmarcada dins de l’edició d’enguany del Garric, una iniciativa que tornarà a obrir eixides i patis particulars al públic per donar protagonisme a les flors i als espais verds i que just ahir obria inscripcions.

Paral·lelament, aquesta tarda i vespre el MalgrART ha programat una demostració de puntes de coixí i també recitals de l’Aula de Música Contrapunt.

Entre les múltiples activitats programades, hi haurà també la presentació de la nova revista Valors, que gira entorn a la filosofia, i que es durà a terme el proper dilluns a la Biblioteca La Cooperativa. Una proposta que Márquez valora molt positivament.

El mateix dilluns 29, Malgrat celebrarà el Dia Mundial de la Dansa, i de cara als dies 3, 4 i 5 de maig el municipi acollirà la 2a edició del Festival de Corals Joves de Catalunya.