radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal Ferit lleu el conductor d’un tràiler bolcat a la Gi-600, a Blanes

Ferit lleu el conductor d’un tràiler bolcat a la Gi-600, a Blanes

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 385 0

Foto: Ajuntament de Blanes

El d’avui ha estat un matí complicat per la mobilitat a la nostra zona no només en l’àmbit ferroviari sinó també per carretera.

Poc abans de 3 quarts de 6 del matí, la Policia Local de Blanes ha rebut l’avís d’un accident a la carretera Gi-600, de Blanes a Tordera.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, el sinistre s’ha produit al quilòmetre 4, a la rotonda de Mas Cremat, quan un camió tràiler ha bolcat per causes que s’estan investigant i que ha quedat entravessat al vial.

Al lloc del fets s’hi han presentat tres patrulles de la Policia Local de Blanes i la grua municipal, així com també dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM, que ha evacuat a l’Hospital Comarcal de Blanes el conductor del tràiler.

Es tracta d’un veí de Blanes que ha resultat ferit lleu, majoritàriament per culpa de les contusions produïdes per la bolcada del camió.

Segons indica el consistori, les autoritats han practicat la prova d’alcoholèmia al conductor, que ha donat negatiu, i ara s’estan investigant els motius de l’accident.

L’accident, en què només s’hi ha vist involucrat el camió, ha provocat que la carretera Gi-600 quedés tallada en els dos sentits de la marxa, per la qual cosa s’han hagut de fer desviaments per la Gi-682.

Els treballs per retirar el tràiler bolcat han mobilitzat un total de 2 grues i un camió-grua, que han hagut d’alçar primer el camió i després carregar-lo per poder endur-se’l. La carretera s’ha reobert al trànsit entorn a les 10 del matí, després d’una llarga estona de retencions degut al fet que l’accident ha afectat a la plena hora punta del dia.