radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Medi Ambient El Govern inicia els tràmits per expropiar 200 finques per les obres de perllongació de la C-32

El Govern inicia els tràmits per expropiar 200 finques per les obres de perllongació de la C-32

COMPARTEIX-HO
, / 297 0

La Generalitat ja ha obert el període d’informació pública d’aquest procediment, que expropiarà un total de 207 parcel·les per seguir amb les obres de construcció del nou ramal de l’autopista del Maresme, entre Tordera i Lloret.

Segons ha informat l’ACN, la majoria de les finques pertanyen a Lloret –gairebé un centenar-, i també n’hi ha de Tordera –un total de 63- i Blanes –gairebé una cinquantena.

Aquest dimecres, el Diari Oficial de la Generalitat ha publicat l’anunci conjuntament amb tots els terrenys que té intenció d’expropiar.

Tal i com ja va anunciar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, durant la seva visita a Tordera ara fa dues setmanes, la intenció del Govern català és tirar endavant amb la perllongació de la C-32. Ho fa, però, amb un projecte paral·lel al que va ser suspès cautelarment pel TSJC.

Per la seva banda, la plataforma Aturem la C-32 ja ha anunciat que té intenció de tornar a presentar un recurs per aquest nou projecte.

La plataforma considera que els treballs tindran un fort impacte ambiental al territori, i lamenta que el Govern no tingui en compte les alternatives que, segons afirmen, tenen menys impacte econòmic i ecològic, com per exemple el desdoblament de la GI-682 entre Lloret i Blanes.