radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Política Eleccions Municipals 2019 Blanes tindrà 10 candidatures, 9 a Tordera, 8 a Malgrat i 7 a Sta Susanna

Blanes tindrà 10 candidatures, 9 a Tordera, 8 a Malgrat i 7 a Sta Susanna

COMPARTEIX-HO
, / 1168 0

La publicació ahir al BOE de les llistes electorals que es presenten a tots els municipis per a les eleccions del maig, han dibuixat quin serà l’escenari electoral per a les properes municipals a cada poble.

Fins a 10 candidatures es disputaran l’alcaldia de Blanes.

Mario Ros intentarà repartir com alcalde pel PSC, però haurà hi ha 9 candidatures més. Són; Junts per Blanes, Blanes en Comú Podem, l’Agrupació Participativa de Blanes, CUP, ERC, C’s, PP,  Unidos Sí i Vox, que també presenta candidatura a la ciutat.

Actualment hi ha 8 forces polítiques al consistori blanenc.

Tordera tindrà 9 llistes electorals per triar el proper 26 de maig. L’actual alcalde optarà a la reelecció per Junts per Tordera. També hi haurà partits com el PSC, C’S, ERC, En Comú Podem o PP però, alhora, Tordera té diferents partits locals, com Independents per Catalunya, Moviment Veinal per Tordera o Alternativa Municipalista, a l’òrbita de la CUP.

A Malgrat de Mar hi ha 8 candidatures. El PSC torna a confiar amb Joan Mercader per guanyar les eleccions.  Repeteixen també l’actual alcaldessa Carme Ponsa al capdavant de Junts per Malgrat, Ramir Roger d’ERC, Anna Vega del PP, mentre que estrenen candidat a CUP i Junts per Catalunya Malgrat ens Mou. També es presenten C’s i Podemos.

A Sta Susanna hi haurà 7 llistes municipals. Tot i ser molt més petit que Palafolls, el municipi tindrà  el mateix nombre de candidatures que el nostre poble.

L’incombustible Joan Campolier repeteix com alcaldable per Ara i Sempre Sta Susanna que enguany va en coalició amb Junts per Santa Susanna, l’antiga CiU que va expulsar a Campolier fa 4 anys.  En dona el cas que hi ha dos partits amb gairebé el mateix nom; Junts fem Santa Susanna – Compromesos per Sta Susanna i Junts fem Santa Susanna- En comú Podem. També hi ha el PSC i C’s que estrena cap de llista, perquè l’alcaldable de fa 4 anys és ara el cap de llista a Malgrat.

ERC presenta de cap de llista la germana del regidor palafollenc Sergi Pinet, i Nosotros, el partit d’Óscar Bermán presenta candidatura amb Ruth Artime com a cap de llista al municipi.