radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Política Eleccions Municipals 2019 El PSC combina cares noves amb regidors històrics

El PSC combina cares noves amb regidors històrics

COMPARTEIX-HO
, / 662 0

Ja sabíem que Dolors Agüera seria la candidata dels socialistes al nostre municipi en substitució de Valentí Agustí, però no sabíem res més de la llista del PSC local. Ara ja sabem que el número 2 serà Joan Vila, la principal cara nova del partit en aquesta llista electoral, a la que també acompanyen reconegudes cares com la d’Olga Alía, del casal de la Dona o la de Xavier Latorre, ex responsable dels gegants de Palafolls.

L’aposta dels socialistes és, també, mantenir els principals regidors actuals, però en posicions diferents a les de fa 4 anys. Rosa Garcia, Josep Rueda, l’ara regidor no adscrit Martí Victòria, Montserrat Rovira  o Rafel Cubarsi repeteixen, però els tres últims a partir de la posició 6 de la llista

Els socialistes, però, també incorporen alguns regidors històrics de la formació. Ho fa per a llocs simbòlics. Tanquen la llista 3 exregidors socialistes al poble; Mireia León, Antoni Marín o Ester Torrent. En l’apartat de suplents hi trobem noms com el de Dolors Belmonte, Inés Agudo, Josep Ribas o Valentí Agustí, que tanca la llista de suplents.

Com és habitual, els socialistes presenten una llista cremallera, combinant consecutivament una dona i un home.

El PSC ha guanyat les últimes 9 eleccions municipals a Palafolls, alguna d’elles per majoria absoluta, però enguany encara el  repte de presentar-se sense Agustí com a cap de llista. Fa 4 anys va aconseguir 1450 vots al poble, e que suposa el 34% dels vots.