radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Política Eleccions Municipals 2019 El PP acaba presentant una llista electoral a Palafolls

El PP acaba presentant una llista electoral a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 570 0

Avui han sortit publicades al BOE les llistes de totes les candidatures a les eleccions municipals i, a banda de conèixer els noms de totes les candidatures, la sorpresa ha estat descobrir que el PP ha acabat presentant finalment una llista al nostre municipi.

L’encapçala Santiago Díaz, que fa 4 anys era el número 7 de la llista dels populars a Malgrat de Mar. De fet la llista està farcida de persones d’altres localitats veïnes i no repeteix cap nom de les passades eleccions municipals a Palafolls.

La candidatura del PP a Palafolls ha estat una sorpresa fins i tot per algunes fonts consultades per aquesta emissora que desconeixien que finalment els populars acabarien tenint una candidatura al nostre municipi. De fet fa uns dies aquesta mateixa emissora anunciava que el PP podria no presentar-se ja que el PP no té estructura al nostre municipi. Per això finalment el partit ha articulat una llista a Palafolls amb persones d’altres municipis propers com Malgrat o Santa Susanna.

El PP es va presentar per primera vegada a Palafolls l’any 91, quan va aconseguir una 12a de vots. Nova ser fins al 99 que va aconseguir representació al consistori amb Òscar Bermán, que n’ha estat el cap visible fins fa 2 anys, quan va deixar el partit formant una nova formació.

Ara fa 4 anys el PP va ser la 3a força més votada a Palafolls amb prop d’un 9.5% dels vots emesos.