radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00 -14:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Mobilitat Dues incidències tècniques afecten la línia L1 de Rodalies

Dues incidències tècniques afecten la línia L1 de Rodalies

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 396 0

Nou matí complicat a la xarxa de Rodalies Renfe i més concretament en la Línia 1, la del Maresme. La circulació de trens d’aquesta línia de Rodalies i també l’RG1 de Regionals de girona està interrompuda des de dos quarts d’una de la matinada entre les estacions d’Arenys i Pineda de Mar per una incidència en les instal·lacions que afecta el subministrament elèctric, segons ha informat la pròpia companyia Renfe.

Per tal de cobrir el trajecte afectat, l’operadora ha establert un servei de transport alternatiu per carretera que es cobreix amb autobús, cosa que relenteix el viatge entre el nord el maresme i Barcelona i viceversa.

Tècnics d’Adif estan treballant des d’aquesta matinada per reparar la incidència que afecta a tots els combois entre aquestes estacions.

A banda d’aquesta incidència a l’alt Maresme, n’hi ha una altra que també afecta la mateixa línia de rodalies i regionals de Girona; una avaria en el sistema de senyalització també provoca retards en el tram comprés entre Mataró i Vilassar. Són retards de fins a 30 minuts de mitjana, pel que qui agafi el tren des de Malgrat s’enfronta a una odissea per arribar a Barcelona aquest matí, ja que a Pineda haurà d’agafar un bus fins arenys i després afrontar una demora de mitja hora passat Mataró.