radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
La Peixera de Tordera es torna a posar al capdavant de la Fira de Sant Jordi
, / 275 0 0

La Peixera de Tordera es torna a posar al capdavant de la Fira de Sant Jordi

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal La Peixera de Tordera es torna a posar al capdavant de la Fira de Sant Jordi

Enguany, la fira celebra la seva 7a edició, i aquesta entitat torderenca s’ha tornat a encarregar de la seva organització.

Segons ha informat l’Ajuntament de Tordera, la fira vol comptar amb parades de llibres, roses i material relacionat amb Sant Jordi, i estarà en marxa durant tot el dia.

Els protagonistes, com a tot arreu, seran els llibres i les roses, i les activitats del programa s’iniciaran ja al punt de les 10 del matí amb la Coral de l’Escola la Roureda.

Seguidament es faran els Prems Literaris d’uns altres dos centres del municipi, en aquest cas de les escoles Ignasi Iglésias i Vedruna, així com també l’entrega de premis del concurs del cartell de Sant Jordi.

Després d’un dinar popular, a la tarda hi haurà espectacles, els premis literaris infantils Barón de Carlos, així com una actuació sorpresa, entre d’altres.

De tot plegat en parla Montse Haro, membre de la Peixera.

Unes activitats que enguany es traslladen a darrera la plaça de l’Església de Tordera, on s’ubica també l’escenari, per així agrupar tant els espectacles que s’hi facin com les parades i la resta de les activitats.

La Fira de Sant Jordi 2019 està organitzada per l’entitat La Peixera, conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera i l’Associació Pere Cot.

 

Foto de portada: Ajuntament de Tordera