radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal Blanes tornarà a sancionar al càmping Blanc d’Eivissa

Blanes tornarà a sancionar al càmping Blanc d’Eivissa

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 411 0

Foto: Ajuntament de Blanes

El ple municipal celebrat aquest passat dimecres a l’Ajuntament de Blanes va aprovar tornar a multar al càmping Blanc d’Eivissa amb 1 milió 340 Mil euros per l’ampliació il·legal de l’establiment, que ja va quedar clausurada a principis del passat mes de març.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, la sanció s’ha aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques municipals, i s’ha hagut tornar a portar al ple després que el gener passat el jutjat contenciós administratiu número 1 de Girona dictés una resolució que alliberava els propietaris del pagament d’aquesta multa.

La decisió es fonamentava, segons van informar llavors els especialistes jurídics del consistori blanenc, en una interpretació del jutjat que no compartien.

L’Ajuntament de Blanes va tornar a reiniciar el procediment sancionador, que ha culminat ara amb l’acord plenari. La multa s’ha imposat pel fet d’haver comès “una infracció urbanística molt greu”, consistent en l’activitat i ús de càmping sense llicència i no legalitzable.

Tot i la unanimitat de l’acord, des de l’oposició també s’ha reiterat que caldria depurar responsabilitats respecte el perquè s’ha hagut de tornar a tramitar l’expedient sancionador per la resolució judicial.

El ple de dimecres també va aprovar la modificació de l’Ordenança Municipal del Servei de Taxi, la petició d’indemnització per a la cessió dels terrenys per a l’ampliació del Camp de Futbol de Ca la Guidó i, entre d’altres, la moció presentada per ICV-EUiA i Batega per Blanes per a l’adopció de mesures destinades a evitar la sostracció parental.