radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Societat “Canblea”, la nova assemblea mensual que enceta demà el local jove de Can Batlle

“Canblea”, la nova assemblea mensual que enceta demà el local jove de Can Batlle

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 274 0

L’espai juvenil de Palafolls enceta demà una iniciativa de caràcter participatiu entre els seus membres. Es tracta d’una nova assemblea que s’ha organitzat des de Can Batlle per recollir les propostes i inquietuds dels joves que van al local.

Demà dijous a la tarda es farà la primera assemblea, que s’ha anomenat “Canblea”, i la intenció del local és que se celebri amb caràcter mensual.

L’objectiu, tal i com explica Miquel Roura, dinamitzador juvenil del local, és donar un espai als joves per fer i debatre propostes que tinguin a nivell d’activitats, així com també poder expressar les inquietuds, necessitats i millores que es vulguin compartir.

La primera Canblea comptarà amb un pica pica per tal d’introduir la proposta, i servirà per presentar el nou equip de monitors de Can Batlle, les activitats previstes pel proper estiu, així com els tallers setmanals que es vulguin fer al local de cara a aquest tercer trimestre.

Segons explica Roura, amb aquestes assemblees es podrà regularitzar la participació dels joves i mantenir un contacte més constant amb ells per tal de crear, properament, un grup motor que impulsi les activitats.

La primera Canblea tindrà lloc demà dijous a les 5 de la tarda al Local Jove de Can Batlle.

El Local, situat al barri de Santa Maria, ofereix diversos serveis pels joves de Palafolls, tant a nivell educatiu com també a nivell lúdic, i obres les seves portes a les tardes de dilluns a divendres de dos quarts de 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre.