radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Pineda es prepara per convertir-se en un nou “Mar de Flors”

Pineda es prepara per convertir-se en un nou “Mar de Flors”

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 577 0

El municipi floreix aquest cap de setmana amb una nova edició del Pineda Mar de Flors, la mostra d’art en flor que engalana amb creacions florals els indrets més característics de Pineda.

Tot plegat arrenca aquest dissabte les 11 del matí, amb la presentació de l’esdeveniment, i seguirà amb el recorregut per les composiscions per part dels seus artistes, que explicaran les seves obres.

Segons ha informat l’Ajuntament de PIneda, aquest any els artistes emplenaran de color, i també olors, llocs com Can Jalpí, l’Església de Santa Maria, les places Catalunya, de les Mèlies, de les Palmeres, del Mar i de Sant Pere Pescador, així com tambe l’antiga biblioteca Sara Llorens, les Barques dels Pescadors i la façana de Can Comas.

Enguany, una de les novetats és la participació d’escoles i instituts de Pineda en una peça conjunta que recorrerà tot el carrer Bartomeu.

Una obra en què han participat les escoles FEDAC, Sant Jordi, Jaume I, Mediterrània, l’Institut Pineda i el Pla de Transició al Treball.

En parla Santiago Masip, regidor de Cultura a l’Ajuntament de Pineda.

 

Una altra de les novetats destacades és la celebració del primer concurs de pintura ràpida Pineda Mar de Flors, que se celebra durant tot el matí d’aquest dissabte.

 

Entre d’altres novetats del programa, ja de cara a demà diumenge, El Pineda Mar de Flors també inclourà activitats per a tota la família, en aquest cas situades a plaça de les Mèlies.

A les 11 del matí s’ha organitzat un taller d’estampació floral i, una hora més tard, es farà un taller de construcció d’un parterre a càrrec dels jardiners municipals.

La celebració d’aquest esdeveniment també comptarà amb la implicació dels comerços del municipi, que s’uneixen al certamen floral decorant els seus aparadors. Segons ha informat el consistori pinedenc, enguany l’associació de comerços Gent de Pineda ha organitzat un concurs entre els comerços guarnits. Les persones que ho vulguin podran votar a través de les xarxes socials els aparadors que més els han agradat, per la seva banda, diversos restaurants de Pineda ofereixen durant aquest cap de setmana menús amb flors.