radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 Els candidats a les municipals es posen davant la càmera de Ràdio Palafolls

Els candidats a les municipals es posen davant la càmera de Ràdio Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 616 0

Alemany (ERC), Bermán (Nosotros), Agüera (PSC), Rubio (Junts per Palafolls) i Hidalga (Palafolls en Comú), aquesta tarda a l’Ajuntament – Foto: RP

Aquesta tarda, l’Ajuntament de Palafolls ha estat l’escenari de la tradicional fotografia que es fa als diferents caps de llista de les candidatures que concorren a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Els diferents candidats i candidates a l’alcaldia de Palafolls han prestat la seva imatge a la càmera de RP, signe inequívoc que cada cop són més a prop els nous comicis.

Algunes de les cares que s’han pogut veure aquesta tarda al consistori ja són conegudes d’altres legislatures o del ple municipal, mentre que d’altres s’incorporen de nou.

Entre els noms ja coneguts hi ha el de Francesc Alemany, cap de llista d’ERC, i el de Dolors Agüera, que pren el relleu de Valentí Agustí al capdavant del PSC de Palafolls.

Per altra banda, hi ha algunes formacions que concorren de nou al consistori. És el cas de l’impulsada per l’actual regidor no adscrit Óscar Bermán, que encapçalarà el nou partit Nosotros, que ell mateix va fundar després de deixar el PP.

A la fotografia d’avui també s’han pogut veure cares noves, que lideraran dues formacions que es reconverteixen en aquesta propera legilatura. És el cas, d’una banda, de Palafolls en Comú, la nova confluència d’esquerres que algutina l’antiga formació d’ICV-EuiA de Palafolls i Podem, i que tindrà com a número 1 a Clara Hidalga.

As comicis del maig també s’hi presentarà la candidatura Junts per Palafolls, que pren el relleu de l’antiga Convergència i Unió, que no té acutalment representació al consistori. En aquest cas, encapçalarà el partit Jordi Rubio.

Per altra banda, tot indica que Ciutadans es presentarà a Palafolls en aquests propers comicis, però el partit ha declinat participar en la fotografia.