radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -16:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dilluns, 16:00-20:00
El PP podria no presentar-se a les eleccions municipals del maig a Palafolls
, / 364 0 0

El PP podria no presentar-se a les eleccions municipals del maig a Palafolls

COMPARTEIX-HO
Home Política Eleccions Municipals 2019 El PP podria no presentar-se a les eleccions municipals del maig a Palafolls

A falta de pocs dies per tancar el període de presentacions de candidatures, els populars encara no ha aconseguit articular una llista per a les properes municipals al nostre municipi.

El partit no s’ha pogut refer de la marxa, ara fa 2 anys, d’Òscar Bermán després que l’històric regidor palafollenc i el seu partit llavors protagonitzessin una agre polèmica entorn a les paraules de Bermán cap a l’alcaldessa de Barcelona Ada Calau, a la que va enviar a fregar terres.

Bermán va deixar el PP i amb ell va marxar gran part dels militants populars de la nostra vila. En tot aquest temps, la formació ha intentat refer-se. Primer amb l’arribada de Miguel Muñoz com a renovador del partit i futur alcaldable a les municipals del maig. Muñoz, però va anunciar que abandonava el projecte i el partit. De fet Muñoz és ara virtualment alcaldable per una altra formació local.

Així, tot i els intents del PP per refer estructures al municipi, no han aconseguit, de moment, perfilar una candidatura a les eleccions municipals i, si res no canvia, els populars no concorreran a les properes eleccions a Palafolls.

Des de les eleccions del 1991, els populars han estat en totes les cites electorals locals al nostre municipi, i des del 1999 han tingut representació estable al consistori, sempre amb Bermán al capdavant.

De fet en el mandat 2011 – 2015 el PP va ser la segona força al consistori rere el PSC, amb 2 regidors.

Ara fa 4 anys el PP va ser la 3a força més votada a Palafolls amb prop d’un 9.5% dels vots emesos.