radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Esports El Palauet acull 10 partits de la fase única del campionat d’Espanya Aleví de futbol sala

El Palauet acull 10 partits de la fase única del campionat d’Espanya Aleví de futbol sala

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 312 0

Aquest matí ha començat aquesta fase única de seleccions autonòmiques a la recerca d’una plaça per a Les semifinals i final del Campionat d’Espanya en categoria Aleví.

El Palauet de Palafolls serà una de les seus d’aquesta fase, al costat de Malgrat i Tordera.

El pavelló palafollenc acollirà 10 partits des d’avui i fins dissabte. Aquest matí els dos primers entre les seleccions de Múrcia i Andalusia, amb victòria murciana 5 a 0 i l’Extremadura- Galícia, amb victòria pels gallecs 7 a 1.

Entre el públic avui del Palauet hi havia Paco Sedano, exporter del Barça i de la Selecció Espanyola de Futbol Sala que explica que aquests dies al Palauet  es veuen als millors nens i nenes de cada autonomia.

Avui hi haurà 4 partits al Palauet, i 8 partits més en els altres pavellons que hi participen. Demà hi haurà 2 partits al nostre municipi i doissabte acaba la competició al Palauet, on s’hi faran 4 partits més. La final es jugarà diumenge a les 11 al pavelló Germans Margall de Mlagrat.

Sedano explica que cal mimar i cuidar a la base del futbol sala per fer créixer aquest esport.

En total en aquesta fase única hi participen 14 seleccions autonòmiques, amb Catalunya com amfitriona. La selecció catalana, que és la vigent campiona de la categoria, intentarà revalidar el títol. La selecció de Catalunya però, només jugarà al pavelló malgratenc, almenys la fase preliminar.

La Federació catalana de Futbol ha estat escollida per a l’organització d’aquesta final del campionat aleví. Tordera Malgrat i Palafolls seran la seu del campionat, com ja va passar al mes de gener, quan el nostre municipi també va acollir la fase final del Campionat d’Espanya sub21 de Futbol Sala femení.

Les diferents seleccions de futbol sala participants al campionat d’aquest cap de setmana s’allotgen, majoritàriament a Blanes.