radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Comarcal El govern de Malgrat visitarà cada setmana el passeig per atendre queixes, dubtes i suggeriments

El govern de Malgrat visitarà cada setmana el passeig per atendre queixes, dubtes i suggeriments

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 221 0

Al passat mes de gener es van iniciar les obres de remodelació del passeig marítim de Malgrat. Ho van fer amb 2 mesos de retard sobre la previsió i amb l’objectiu de finalitzar al mes de juny.

De moment les obres de remodelació afecten al primer tram del passeig, entre la plaça de l’ancora i l’av dels Països Catalans.

Els comerciants d’aquesta zona ja han mostrat el seu neguit per haver de mantenir les persianes abaixades fins al juny, quan en altres anys, a les portes de la Setmana Santa, ja estarien oberts.

Part dels veïns de la zona també s’ha mostrat molesta per les obres i per haver hagut de participar econòmicament del cost dels treballs.

Per tal de resoldre dubtes, recollir queixes i escoltar suggeriment el govern quatripartit de Malgrat de Mar ha decidit visitar les obres cada setmana.

D’aquesta manera, el comitè de govern, format per un representant de cada un dels 4 partits que governa en coalició, i amb l’alcaldessa al capdavant, visitarà cada dimarts, a partir de la setmana vinent, les obres de remodelació del Passeig Marítim. Després de la visita d’obres, cap a les 11 h, el comitè atendrà als veïns i veïnes a la cantonada del Passeig amb l’avinguda de Països Catalans.

El nou passeig marítim tindrà només un únic carril de circulació, ampliant l’espai pels vianants i les terrasses i amb nou carril bici