radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Els alumnes de 6è de Mas Prats preparen un nou musical per aquest proper final de curs
, / 804 0 0

Els alumnes de 6è de Mas Prats preparen un nou musical per aquest proper final de curs

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Els alumnes de 6è de Mas Prats preparen un nou musical per aquest proper final de curs

Des de fa uns anys, els alumnes d’aquest curs del centre palafollenc s’involucren en la preparació d’un projecte conjunt que veu el seu resultat final als darrers compassos del curs.

Es tracta de la preparació d’un musical, una idea sorgida d’un grup de tutors del centre ara fa quatre cursos, i es plantejava com una manera de posa el punt i final al curs.

A la vegada, però, es va decidir plantejar-ho com a projecte transversal, que involucrés a les diferents àrees educactives del centre.

Les dues aules de 6è han escollit respectivament dos noms –Grease i Mamma Mia, respectivament-, i des del mes de setembre estan treballant amb la preparació de l’espectacle.

Una preparació que involucra als alumnes tant a nivell interpretatiu, pels que pugen a l’escenari, com a nivell organitzatiu, per aquells qui decideixen estar darrere les bambolines, i que comença ja a finals del curs anteriors.

Ho explica Rafa Moldero, tutor de 6è de l’escola Mas Prats.

Des del mes de setembre, els alumnes i el professorat dediquen les hores de pati i també altres hores a banda a preparar i assajar l’obra.

Un treball pel qual han rebut també l’ajuda dels responsables del musical “Grease” fet a Pineda. Una experiència que, segons explica la directora de Mas Prats, Laura Duarte, va ser molt gratificant pels alumnes.

El resultat del musical es podrà veure d’aquí a dos mesos. Serà els dies 5 i 6 de juny al Teatre de Palafolls, a les 6 de la tarda i a dos quarts de 9 del vespre respectivament.