radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Comarcal Detinguts 3 presumptes lladres a Malgrat

Detinguts 3 presumptes lladres a Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 943 0

La Policia Local de Malgrat de Mar ha enxampat 3 individus -veïns del municipi de 22, 27 i 41 anys d’edat- aquesta matinada, al voltant de les 5 h, mentre es disposaven a entrar a robar en una botiga del carrer Josep Caralt.

Els detinguts tenen nombrosos antecedents policials i se’ls imputa bona part dels últims robatoris amb força que han tingut lloc dels darreres setmanes a Malgrat de Mar.

Els delictes comesos per aquests lladres havien provocat força inquietud i inseguretat entre veïns del municipi, que havien demanat en reiterades ocasions una solució. Finalment el dispositiu desplegat per la policia de Malgrat de Mar ha culminat amb la detenció dels lladres. Un fet que ha comportant que als carrers del municipi s’hi torni a respirar amb tranquil·litat.