radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home General Acord pel traçat de la processó de Setmana Santa a Sant Lluís

Acord pel traçat de la processó de Setmana Santa a Sant Lluís

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 773 0

L’Ajuntament i l’entitat organitzadora de l’activitat, la Confraria de Sant Lluís i Sta Maria de Palafolls, han arribat a un acord pel traçat que haurà de seguir la processó de Dijous Sant pels carrers del barri de Sant Lluís.

El consistori ha confirmat a aquesta emissora que l’acord respecta la proposta feta per l’entitat de començar la processó al carrer Sant Joan fins l’avd del Mar, carrer que baixaran els passos fins l’av Itaca i pujada pel carrer Sant Miquel fins retornar al punt d’origen, en gran part a contra del sentit de circulació. És el traçat habitual de la processó.

L’Ajuntament reconeix així les demandes de l’entitat que sempre ha reivindicat aquest recorregut per evitar el fort pendent de l’Avinguda del Mar en sentit ascendent.

Tot i això el consistori recorda que aquest traçat obligarà a tallar el trànsit durant més estona. De fet l’Ajuntament calcula que el barri quedarà pràcticament tancat a les 6 de la tarda i que el trànsit no es podrà reobrir fins les 11 de la nit.

Per la seva banda, l’entitat continua amb la preparació de l’activitat. Les noies que portaran la imatge de Nostra Senyora dels Dolors estan aquests dies preparant-se i assajant els passos i les indicacions del capatàs. També han fet aquests dies una bustiada general a tot el poble amb el cartell de la processó. Una activitat que manté la presència dels exlegionaris de Barcelona que preveuen desfilar pels carrers de Sant Lluís per 5a vegada en 6 anys acompanyant el seu Crist de la Bona Mort.