radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Policial - Judicial Presó per l’acusat de violar una noia que dormia en un caixer de Lloret

Presó per l’acusat de violar una noia que dormia en un caixer de Lloret

COMPARTEIX-HO
, / 522 0

Els fets van tenir lloc la nit del 23 de febrer quan la víctima va perdre l’últim autobús per tornar a casa i va entrar a l’entitat bancària situada a l’avinguda Just Marlés per passar-hi la nit. Mentre dormia, dos homes van entrar, la van despertar i la van amenaçar per fer-la anar fins a un carreró. Allà, un d’ells la va violar.

La víctima va presentar denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar i la policia catalana va començar la investigació per identificar els sospitosos. A banda de la declaració de la víctima, també van recopilar imatges de les càmeres de videovigilància que podien haver enregistrat els dos homes.

Els agents van identificar el suposat autor de l’agressió sexual. Es tracta d’un jove de 23 anys, d’origen magrebí i amb antecedents per delictes contra el patrimoni. Els Mossos el van detenir dimecres acusat d’un delicte d’agressió sexual ja que la víctima el va identificar a la roda de reconeixement.

El jutjat d’instrucció en funcions de Guardia de Blanes va decretar-ne la presó provisional a l’espera de judici.

 

Diari Girona