radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
L’Amateur empata i escala a la classificació i el Juvenil goleja a plaer
, / 310 0 0

L’Amateur empata i escala a la classificació i el Juvenil goleja a plaer

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports L’Amateur empata i escala a la classificació i el Juvenil goleja a plaer

La passada jornada ha tingut resultats positius pels dos equips palafollencs, que han aconseguit sumar punts en els seus respectius enfrontaments.

L’Amateur A venia de perdre l’anterior jornada contra el Malgrat i de diversos partits enclavat en la derrota, i aquest dissabte l’equip viatjava a Calonge per intentar recuperar les bones sensacions.

El partit va tenir una primera part sense gols, i el marcador el va encetar la UE Calonge al minut 54. El resultat d’1 a 0 es mantindria durant pràcticament mitja hora, però el Palafolls va saber reaccionar.

Al minut 83 Sergi Montoro marcava el gol de l’empat a 1, un resultat que acabaria establint-se com a definitiu i que permet als palafollencs sumar un valuós punt i escalar a la 15a posició, que ocupen amb 18 punts.

Encara millor li van anar les coses a l’equip juvenil, que va golejar amb contundència a l’Hostalric al Palastàdium aquest dissabte a la tarda per 5 a 0.

El primer gol va ser matiner –va arribar al minut 4- i va ser obra de Adrià Agell, autor del segon gol al minut 22.

Un minut més tard, Mark Álvarez va marcar el tercer gol, i a la mitja hora de partit Alex Fernandez marcava el quart pel Palafolls.

El darrer gol tornaria a ser obra de Mark Álvarez, que aconseguiria establir el 5 a 0 definitiu. El resultat permet al Juvenil escalar una posició, i ara és 6à amb 22 punts, empatat amb el Farners, que se situa just per sobre seu a la taula.

Radicalment diferent va ser el panorama de l’equip Cadet, que sortia escaldat del camp de l’Sporting Vidrerenca, on va perdre 8 a 1.

Tot i que l’únic gol dels palafollencs va ser el que va encetar el marcador del partit al minut 15, obra d’Iker Rodríguez, els vidrerencs van ser superiors i van aconseguir endur-se una contundent victòria.

El Cadet continua en 6a posició amb 28 punts, empatat amb el Blanes.

En futbol sala, l’equip de la Segona Divisió del San Luis va aconseguir imposar-se per 8 a 4 a casa contra el Vidreres, i es consolida a la primera plaça de la lliga amb 25 punts, 4 més que el Fontcoberta, que és segon.

Per la seva banda, l’equip femení de Segona Divisió va caure derrotat per 5 a 1 a casa de l’IES Manuel Blancafort de la Garriga. El gol d’honor de les palafollenques va ser obra de Noemí Mañé al minut 27.