radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Cultura Pau Alabajos i Lu Rois inauguren el Singulars demà dissabte

Pau Alabajos i Lu Rois inauguren el Singulars demà dissabte

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 145 0

El cicle enceta aquest cap de setmana la seva cinquena edició, i ho fa retornant a l’escenari del teatre, espai que ja havia acollit la iniciativa anteriorment.

El concert l’obrirà la pianista sabadellenca Lu Rois, que centra la seva proposta en la veu i el piano. Des de Bang Cultura, entitat organitzadora del Singulars, destaquen que la seva proposta s’ajusta molt bé a la idea de proximitat amb el públic que ofereix el cicle.

Rois arriba a Palafolls presentant el disc “Clarobscur”, el seu tercer treball discogràfic, després dos altres discos publicats el 2014 i el 2016.

El plat fort de la nit arribarà amb l’actuació de Pau Alabajos, que també aterra al Singulars presentant el seu últim àlbum, titulat “Ciutat a cau d’orella”, i ho farà amb un espectacle de format íntim i en solitari.

El cantautor protesta de Torrent, València, porta diversos anys de carrera en què ha estat premiat en diferents ocasions, com el Premi Ovidi Montllor o el Premi Enderrock al Millor Disc de Cançó d’Autor.

Tot plegat, a l’escenari del Teatre de Palafolls, un espai que segons Bang Cultura és el millor per poder gaudir de la proposta musical del Singulars, tant a nivell de sonoritat com també de proximitat amb els artistes.

El cicle Singulars  continuarà el següent dissabte, 13 d’abril, també amb una doble proposta musical. Serà amb Sandra Bautista i Katherine Sheng.

El cicle es tancarà el darrer cap de setmana d’abril. Aquell dissabte 27 d’abril arriba un dels plats forts de l’escena catalana actual, com és la pianista i compositora Clara Peya.

Els concerts del Singulars comencen tots a les 10 del vespre, i es poden reservar les entrades a un preu de 5 euros al web bangcultura.cat o bé enviant un correu electrònic a plf.cultura@palafolls.cat. Un cop reservades, es podran recollir el mateix dia de l’espectacle al teatre.