radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Esquerra acaba el seu cicle de xerrades preelectorals parlant de la gestió de l’aigua
, / 266 0 0

Esquerra acaba el seu cicle de xerrades preelectorals parlant de la gestió de l’aigua

COMPARTEIX-HO
Home Política Eleccions Municipals 2019 Esquerra acaba el seu cicle de xerrades preelectorals parlant de la gestió de l’aigua

Els republicans sempre s’han mostrat molt crítics amb la gestió que l’Ajuntamet de Palafolls ha fet de l’aigua al nostre municipi i per això centrerà la darrera xerrada del seu cicle ‘Palafolls. #APunt per governar’ .

Serà aquest vespre a les 19.30h al Casal d’Avis de Palafolls i comptarà amb la presència de dos convidats. Es tracta Jenni Gallardo i Josep Sánchez tots dos regidors dels ajuntaments de Sant Hilari Sacalm i d’Arenys de Munt, respectivament. Justament el regidor d’aquesta última localitat explicarà l’experiència d’Arenys de Munt que ha remunicipalitzat l’aigua potable.

Sorea ha reconegut que es perden 3 de cada 10 litres per l’estat de les canonades, que ara es canviaran.

Segons Esquerra aquestes perdues fan augmentar el rebut de l’aigua situant la factura que paguen els palafollencs com la més cara de la zona pel que fa al metre cúbic.

La mateixa formació assegura que l’aigua i la seva gestió és un dels seus “cavalls de batalla”.

Amb aquest cicle de xerrades, que es poden seguir en streaming pel Facebook del partit, els republicans volen sentar les bases del que acabarà sent el programa electoral per a les properes municipals del mes vinent.

En aquestes xerrades ja