radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura La Plaça Medieval torna aquest cap de setmana a Palafolls

La Plaça Medieval torna aquest cap de setmana a Palafolls

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 589 0

Serà la 7a edició d’aquesta fira que transformarà la plaça de Poppi en una plaça medieval en la que trobar tota classe de productes artesanals.

L’atractiu d’aquesta fira és l’ambientació que l’envolta, ja que les parades es vesteixen d’època medieval, la plaça també s’engalana amb ambientació d’època de l’edat mitjana i   també hi juguen un paper important les diferents actuacions  i atraccions que s’aniran desenvolupant al voltant de la cita comercial.

Espectacles itinerants que animen al públic i recreen escenes d’edat mitjana, com ara cercaviles, bufons, follets, perfomers. Destaca també l’espectacle de foc que es podrà veure dissabte al vespre a la mateixa plaça de Poppi.

Tot i que hi ha mercats medievals molt més importants i imponents que el que es fa a Palafolls, l’entitat organitzadora, l’Acep, assegura que es vol imprimir un caracter propi a la trobada palafollencs.

Enguany el certamen ha canviat d’empresa organitzadora. És la 3a en 7 edicions, ja que segons l’Acep, es busca que la fira recrei aquest ambient medieval que li dona el toc distintiu. Francesc Tresserras és el president de l’Acep.

Una trobada que es farà durant el cap de setmana, dissabte tot el dia i diumenge fins la tarda. Durant tota la fira es venedors lliuraran números per un sorteig d’un xec regal que es sortejarà diumenge al migdia.

La fira La Plaça de Palafolls coincideix amb la celebració de la tradicional Palafols TotCanvi que enguany celebra el 10è aniversari. Tot i la coincidència amb la medieval, la fira es manté per dissabte a la tarda a la plaça del Fòrum Palatiolo.

La intenció és atreure visitants al nostre poble per promocionar i donar una empemta al teixit comercial del nostre poble.

Les dues cites són promogudes per l’Acep amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Ràdio Palafolls.