radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Societat El Casal d’Estiu modifica horaris i es podrà contractar per quinzenes

El Casal d’Estiu modifica horaris i es podrà contractar per quinzenes

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 715 0

A finals d’aquest mes d’abril ja es podrà demanar plaça per una nova edició del Casal d’Estiu Municipal de Palafolls, però el consistori ja té a punt l’edició d’aquest any. Una edició que es presenta amb algunes novetats.

La primera és el canvi d’horari de la tarda que variarà. Es continuaran fent 3 hores, però ja no seran de 4 a 7, com fins ara, sinó de 3 a 6 de la tarda amb la voluntat d’adequar l’oferta a les necessitats dels pares i mares. La intenció és acostar-se als horaris que habitualment fan els nens i nenes durant el curs escolar.

Així el casal es farà de 9h a 13h del matí i de 3 a 6 de la tarda. Això sí, l’horari de tarda només al mes de juliol, ja que a l’agost no hi ha demanda i per tant no s’obrirà grup a la tarda.

L’altre de les novetats destacades de l’edició d’enguany és que el Casal es podrà contractar per quinzenes. Aquesta mesura vol adaptar-se a la realitat de moltes famílies que no els interessa contractar un mes sencer, ja sigui per vacances familiars o per custòdies compartides.

Aquesta fragmentació de l’oferta, a més, no comportarà cap augment del cost. Així els 15 dies costaran la meitat del que costa un mes sencer.

Es vol conciliar els horaris amb les realitats familiars”

Aquestes mesures adoptades per l’Ajuntament busquen adequar l’oferta estival  a les noves realitat socials per tal d’augmentar el nombre d’infants apuntats a l’activitat ofertada pel consistori. L’any passat van apuntar-se més de 160 infants. La majoria van demanar plaça pel juliol, ja que en molts casos, a l’agost marxen de vacances durant alguns dies. Per això també s’ha fragmentat l’oferta en quinzenes.

Encara falta saber en quina de les dues escoles es farà l‘activitat aquest estiu, però el que sí es sap és que el proper dia 29 es farà la reunió informativa i l’endemà, el dimarts dia 30, començaran les inscripcions.