radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Política Eleccions Municipals 2019 L’Ajuntament reparteix “4 de 40”, el llibret de repàs de la darrera legislatura

L’Ajuntament reparteix “4 de 40”, el llibret de repàs de la darrera legislatura

COMPARTEIX-HO
, / 508 0

Portada de la publicació “4 de 40”, repartida per l’Ajuntament – Foto: RP

Com ja s’ha dut a terme en anys anteriors, i coincidint amb la fi del mandat i l’arribada d’unes noves eleccions, l’Ajuntament ha publicat un llibret de resum del mandat 2015-2019.

Es tracta d’un recull de les actuacions dutes a terme pel consistori durant aquesta legislatura, i es divideixen per àrees, com cultura, economia, obres i serveis, entre d’altres.

La publicació porta per títol “4 de 40”, fent referència als 40 anys de legislatures des de la restauració democràtica, i s’inicia amb una introducció de l’alcalde, Valentí Agustí, en què fa un resum de les darreres 4 dècades de política municipal.

En aquest text s’hi esgrimeixen algunes de les principals actuacions dutes a terme en les diverses legislatures –totes elles, amb Agustí com a representant al consistori–, i explica també les que s’han realitzat en els darrers 4 anys.

En auqest cas, segons Agustí, la present legislatura s’ha centrat en la renovació dels equipaments existents, la modernització dels sistemes informàtics i la formació administrativa, així com també la renovació del contarcte de la recollida selectiva i la municipalització de l’EMMiD.

Agustí destaca també la creació del nou Parc de les Rentadores, la nova Oficina d’Atenció Ciutadana o l’assoliment de la liquidació del deute municipal.

La publicació s’ha repartit als veïns del municipi i ha tingut una tirada de 3.500 còpies.