radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal La companyia Kaliu de Teatre representa avui a Malgrat un bodevil de Santiago Rusiñol

La companyia Kaliu de Teatre representa avui a Malgrat un bodevil de Santiago Rusiñol

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 384 0

L’activitat cultural d’aquest cap de setmana ve marcada en part per representacions. Demà diumenge, el teatre de Palafolls acollirà l’obra Les Dones Sàvies, de Molière, amb Enric Cambray i Ricard Farré, però per avui dissabte i també demà diumenge, Malgrat de Mar serà també escenari d’una altra proposta.

En aquest cas, de l’obra “El senyor Josep falta a la dona… I la dona del senyor Josep falta a l’home”, una representació a càrrec del grup Kaliu de Teatre i que aquest cap de setmana es pot veure per partida doble al centre cultural de Malgrat de Mar.

Una obra de Santiago Rusiñol que explica la història d’un comerciant arrelat a les tradicions, bons costums i valors familiars, que de tertúlia i aconsellat pels seus amics visita una casa “de conducta dubtosa”.

Ho relata, en declaracions a aquesta emissora, Anna Malleu, una de les actrius de l’obra.

“El senyor Josep falta a la dona… I la dona del senyor Josep falta a l’home” és una obra amb personatges principals però que, amb el pas de l’obra, giren el seu protagonisme i el cedeixen a d’altres dels 17 papers amb què compta.

Jordi Guzmán és també actor de l’obra que es podrà veure avui i demà a Malgrat.

Les funcions de l’obra es podran veure a les 10 d’aquest vespre i demà diumenge a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar entre 12 i 1 del migdia d’avui i demà, però també una hora abans de l’inici de l’espectacle.

A banda d’aquest cap de setmana, Kaliu de Teatre portaran a escena l’obra també al local social de la Barretina Vermella, en aquest cas el proper dissabte 6 d’abril.