radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Mobilitat Restablerta la circulació ferroviària entre Calella i Sant Pol després d’un atropellament

Restablerta la circulació ferroviària entre Calella i Sant Pol després d’un atropellament

COMPARTEIX-HO
, / 403 0

La circulació ferroviària s’ha interromput de bon matí  entre les estacions de Calella i Sant Pol de Mar per l’atropellament mortal d’una persona prop de l’estació de Sant Pol. El tren afectat és el que havia sortit des de Maçanet a les 6.05 en direcció a l’Hospitalet. Renfe ha gestionat un servei alternatiu per carretera entre Pineda i Arenys. La resta de la línia R1 ja registrava retards que superaven els 30 minuts, segons ha informat la companyia. Fa una hora s’ha restablert la circulació de trens en el tram afectat i s’espera que de mica en mica es vagi tornant a la normalitat en el servei amb la recuperació dels retards que afecten als combois aquest matí.