radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Malgrat estrena la seva Fira de Cervesa Artesana

Malgrat estrena la seva Fira de Cervesa Artesana

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 620 0

Sota el nom de “Malgrat Birra”, demà dissabte arriba la primera edició de la fira de cervesa artesana de Malgrat de Mar.

La Reigdoria de Promoció Econòmica i Desencolupament Econòmic d’aquest municipi veí ha organitzat aquest esdeveniment, que comptarà amb botiga al carrer i també amb els ja clàssics food trucks per cobrir la part gastronòmica.

Segons ha informat el consistori malgratenc, la fira s¡’ubicarà al carrer del Carme i a les Peixeteries Velles des de les 11 del matí a les 11 de la nit, i acollirà un total de 4 petits productors de cervesa artesanal de proximitat.

Es tracta d’una sector en creixement, especialment en els darrers anys, amb especial importància a Catalunya, on amb els anys s’ha multiplicat l’oferta d’aquest producte en la seva vessant artesana.

A banda de l’activitat contínua de la fira, l’esdeveniment taqmbé comptarà amb una master class amb tast de cervesa i maridatge, que tindrà lloc al punt de la 1 del migdia i amb places limitades.

Segons dades de l’informe “Estat de la Cervesa Artesana 2016”, publicat pel Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural, si se suma tota la producció de les cerveseres catalanes artesanes l’any 2016, aquesta dona una xifra de es 3 milions de litres elaborats.

A la vegada, des de 2012 s’ha pogut observar un creixement continuat del 40% anual; en 4 anys s’ha multiplicat per gairebé 4 la producció del sector.