radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Comarcal Mossos i Policies Locals de l’Alt Maresme fan campanya per promoure la seguretat entre la gent gran

Mossos i Policies Locals de l’Alt Maresme fan campanya per promoure la seguretat entre la gent gran

COMPARTEIX-HO
, / 239 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Al llarg d’aquests dies, el cos de Mossos d’Esquadra i diverses Policies Locals de municipis de l’Alt Maresme s’han unit en una campanya que posa el focus en la gent gran.

Es tracta d’una iniciativa que recorre diversos mercats municipals, llocs amb alta afluència de gent, i on s’instal·len plafons informatius per promoure la seguretat entre les persones de la tercera edat, especialment vulnerables a possibles robatoris.

Tot plegat sorgeix d’altres campanyes ja dutes a terme entre la gent gran amb activitats en casals d’avis, com teatres i xerrades, en què també es posava el focus en la prevenció de la seguretat.

En aquest cas, però, des dels cossos de seguretat s’ha volgut anar més enllà i intentar arribar a un públic amb el qual no comptaven en les anteriors campanyes, i per això han decidit desplaçar-se fins als mercats.

De tot plegat en parla Josep Pujades, agent dels Mossos d’Esquadra present avui a Malgrat de Mar, on aquest dijous s’ha desplaçat la campanya.

A banda de Malgrat, la campanya ja ha visitat un dels mercats de Pineda, municipi que també visitarà demà, i aquest proper cap de setmana passarà també per Calella i Santa Susanna. La iniciativa també passarà properament per Tordera.

De moment, l’agent dels Mossos explica que la valoració de la iniciativa és molt positiva. La intenció, segons explica, és fomentar la seguretat entre la gent gran i també que puguin prevenir possibles situacions problemàtiques, ja que es tracta d’un col·lectiu que es troba en el punt de mira dels lladres.

La campanya, que visita alguns dels mercats amb més afluència de gent a l’Alt Maresme, es planteja també passar per Palafolls, on segons Pujades s’està intentant trobar una data per poder organitzar una trobada amb la gent gran del nostre municipi i poder desenvolupar així la campanya.