radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Canvis en la mobilitat a l’accés a Blanes per la carretera de Tordera

Canvis en la mobilitat a l’accés a Blanes per la carretera de Tordera

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 106 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Les obres de la rotonda de Ca la Guidó, a Blanes, obliguen aquests dies a fer canvis de circulació a la zona. La principal de les afectacions es troba al tram de la carretera de Blanes a Tordera, la GI-600, entre la Rotonda de Mas Cremat i la Rotonda dels Focs.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, en aquest tram de la carretera s’ha tallat un dels dos carrils de circulació, amb l’objectiu que en quedi sempre un de lliure perquè hi passin els vehicles.

El carril que queda operatiu és per circular de nord cap a sud, és a dir, des de Mas Cremat en direcció al centre de Blanes. Tot així, per compensar el tall, s’ha obert un circuit alternatiu que permet seguir circulant en direcció a Tordera pel barri de Mas Florit.

El consistori informa que la línia 2 del bus urbà, en el sentit Blanes-Ca la Guidó-Ciutat Esportiva, continua circulant per la GI-682, la carretera d’accés a la Costa Brava, fent servir un itinerari modificat.

Amb la posada en marxa d’aquest tall de carril i amb les conseqüents afectacions al trànsit, l’Ajuntament ha reforçat la senyalització informativa i també la presència d’agents del cos de la Policia Local, que s’encarreguen de regular el pas dels vehicles i informen del trajecte que s’ha de seguir.

Segons informa el consistori blanenc, les obres de remodelació d’aquest tram de carretera té un termini d’execució de 5 mesos i dues setmanes, i es planteja l’opció que puguin aturar-se de cara als mesos d’estiu.