radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home General Blanes i Ardales refermen lligams amb un cap de setmana ple d’activitats

Blanes i Ardales refermen lligams amb un cap de setmana ple d’activitats

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 247 0

Durant aquest proper cap de setmana l’Associació Andalusa d’Ardaleños y Amigos de Ardales amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, l’Arxiu Municipal i el Teatre de Blanes han organitzat un grapat activitats oficials, lúdiques i culturals amb l’objectiu de refermar els lligams institucionals i emotius que uneixen les poblacions agermanades de Blanes i Ardales.

Uns lligams que es remunten a mitjans del segle passat quan van arribar molts ardalenys a la ciutat veïna per treballar a l’antiga Safa i que l’any 93 es va oficialitzar amb un agermanament entre les dues localitats.

Demà divendres arriba a Blanes una nombrosa delegació d’ardalenys, encapçalada per diversos representants del consistori malagueny. A la tarda es farà l’acte institucional a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb l’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat de l’alcaldessa d’Ardales, Maria del Mar González.

El tècnic de l’Arxiu Municipal, Aitor Roger, farà una retrospectiva històrica de la relació que uneix les dues poblacions. L’endemà dissabte els actes oficials d’agermanament continuaran amb diverses activitats que culminaran a la nit, amb la representació al Teatre de Blanes de la peça ‘Un paseo por Ardales’, a càrrec d’un grup malagueny.

Finalment, els actes d’agermanament Ardales-Blanes finalitzaran diumenge al matí amb una visita al Jardí Botànic Marimurtra, on la delegació blanenca hi arribarà tot fent un recorregut turístic amb el popular Carrilet. Posteriorment, hi haurà un esmorzar popular al local de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales, després de la qual la delegació malaguenya emprendrà el viatge de tornada.