radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDijous, 19:30 -20:00

i després

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00-21:00
Les AMPA de Palafolls organitzen un “casalet” per Setmana Santa
, / 419 0 0

Les AMPA de Palafolls organitzen un “casalet” per Setmana Santa

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat Les AMPA de Palafolls organitzen un “casalet” per Setmana Santa

Les associacions de pares i mares de Mas Prats i Fererries han organitzat , per segon any consecutiu, un casal infantil pels dies no festius de la setmana santa per donar resposta a les necessitats dels pares i mares en aquells dies en els que no hi haurà escola.

D’aquesta manera s’ha organitzat un casal de 4 dies amb  tot un seguit d’activitats  lúdiques i tallers amb un horari similar al que tenen els centres escolars en dies lectius pr tal de facilitar la planificació i conciliació familiar en aquestes jornades. Ho explica l’Ana Mari Rodríguez, membre de l’Ampa de Ferreries.

El casal, destinat a nens i nenes de les dues escoles del nostre municipi,  es farà del 15 a l 18 d’abril a les instal·lacions de Les Ferreries amb diferents modalitats horàries.

La més àmplia ofereix servei de 9 del matí a 5 de la tarda. També hi es podrà fer altres horàries més reduïts, com per exemple de 9 a 15h. En aquests dos horaris, els participants podran dinar al pati però hauran de portar la carmanyola de casa.

L’organització també permet un últim horari, només de matí de 9 a 13.30h.

Entre les activitats previstes, sempre adaptades a les edats dels participants, hi ha manualitats, esports, conta contes  entre d’altres.

Els preus varien segons la modalitat horària que es triï i oscil·la entre els 44€ els 4 dies només matins i els 64€ que costen els 4  dies fins les 5 de la tarda.

Les inscripcions es fan al despatx de les ampa de cada escola fins el proper dia 12 d’abril.