radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Comarcal Blanes vol recollir propostes pel seu nou Pla Local de Joventut

Blanes vol recollir propostes pel seu nou Pla Local de Joventut

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 340 0

Foto: Ajuntament de Blanes

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes començat a redactar el que ha de ser el nou Pla Local de Joventut del municipi.

La intenció del consistori és tenir-lo a punt pel proper curs 2019-2020, i ja s’ha creat un grup promotor per impulsar-lo, format per les tècniques de l’Àrea de Joventut, el regidor d’aquesta mateixa àrea i diversos joves del municipi.

Després d’una primera trobada que ja s’ha fet entre tècnics de diverses àrees de l’Ajuntament que treballen amb joves, ara el consistori ha plantejat obrir el projecte directament al teixit juvenil del municipi amb una jornada participativa, prevista per aquest proper dissabte.

La jornada tindrà lloc a l’Espai Creatiu Morralla, i té per objectiu que els joves aportin propostes, que posin en comú idees i projectes i que s’intercanviïn impressions.

Segons informa el consistori blanenc, la jornada està oberta a la participació de joves del municipi d’entre 12 i 30 anys d’edat, i el repte és que facin un anàlisi del municipi amb els punts forts i atractius, però també amb les mancances i necessitats que considerin que no estan cobertes.

A banda del debat de les propostes, la Jornada Participativa comptarà també amb un dinar popular organitzat pel mateix Ajuntament i també concerts de cara a la tarda i diverses activitats, que s’allargaran fins a quarts de 8 del vespre.