radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimecres, 17:00-20:00
Home Esports L’Amateur trenca la ratxa negativa i guanya al Batlloria      

L’Amateur trenca la ratxa negativa i guanya al Batlloria      

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 322 0

Després de 5 derrotes consecutives, l’equip palafollenc va aconseguir una valiosa victòria en la seva visita al camp de la Batlloria. El partit, però, va començar malament per l’amateur, ja que el Batllòria s’avançà al marcador amb un gol matiner al minut 6. Tot i aixíels palafollencs van aconseguir donar la volta al marcador per acabar imposant-se per 3 a 4, amb gols de Dani al minut 11 i dos gols de Marcos, que és el màxim anotador dels palafollencs, als minuts 26 i 66.

A més, la victòria fa que l’equip deixi la cua de la classificació i ara ocupi la 16a plaça, 2 per sobre del cuer, amb 17 punts. Una victòria que dóna aire a l’amateur que aquesta setmana jugaran al Palastadium contra el Malgrat, que és 2n a la taula.

A l’altra banda de la balança hi ha el juvenil i el cadet, que han perdut aquesta setmana. El juvenil a casa contra el JuvelLoret per 1 a 2, amb l’únic gol d’Alex a les acaballes de la primera part. L’equip descansarà aquesta propera jornada com a 7è classificat.

El cadet va caure contra el Sant Celoni. Els palafollencs es van deixar remuntar  un 1 a 3 per acabar perdent 6 a 4 tot i el hack trick de Julen i el gol d’Hèctor. La setmana que ve jugaran contra el Blanc i Blava Lloret, 13e a la taula.

En futbol sala, el primer equip ha guanyat comodament al Vall Llobrega per 8 a 1. 3 gols d’Oussama, 2 d’Arnau, 2 de Sanchez i un go d’Ismael van signar la golejada del cap de setmana que fan al Sant Lluís més líder de la classificació. Una golejada que arriba abans d’un merescut descans.

El juvenil per la seva banda ha caigut 2 a 4 contra el Vilafant. L’equp és 4t amb 39 punts i aquest cap de setmana jugaran a Mlagrat contra l’Interesportiu, que és 2n amb 48 unts.

L’equip femení va passar per sobre del Lloret aquesta setmana, 1 a 7. Nova victòria que les deixa 9s. Aquest cap de setmana jugaran contra el Barri Can Calet de Sant Fost de Campsentelles, que són 2s a la taula.