radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Política Dolors Agüera substituirà a Agustí com a cap de llista del PSC

Dolors Agüera substituirà a Agustí com a cap de llista del PSC

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 556 0

Estava en totes les travesses i fins i tit el propi Valentí Agustí ja ho havia avançat, però faltava la ratificació del partit, que fa uns dies va votar per unanimitat la candidatura de Dolors Agüera com a cap de llista del PSC de Palafolls per a les properes eleccions municipals.

Agüera agafa el relleu de Valentí Agustí qui ha estat l’alcalde de Palafolls durant els últims 36 anys i que ja va anunciar fa uns mesos que no es tornaria a presentar.

Aquest mes de maig Agüera es posarà al davant del partit amb la intenció de guanyar, per 10a vegada consecutiva, les eleccions municipals al nostre municipi.

Agüera, de 47 anys és diplomada en Relacions Laborals i és regidora a l’Ajuntament de Palafolls des del 2003. Des de fa uns anys Agüera és la 1a Tinent d’alcalde de Palafolls i en aquest mandat manté les carteres d’hisenda, Serveis Socials i Promoció Econòmica.

El partit ha fet oficial la candidatura d’Agüera a través d’un tweet  en el que ja anuncien l’acte de presentació de l’alcaldable socialista per aquest divendres al vespre. Serà en un acte que comptarà amb la presència  d’Adriana Lastra, portaveu socialista al Congrés dels Diputats i de la diputada al Parlament Alicia Romero.

L’acte, que es farà al MiD a les 7h de la tarda,  també comptarà amb l’actual alcalde i líder del PSC local Valentí Agustí.