radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Inici » El Maresme i La selva Marítima es promocionen al B-Travel

El Maresme i La selva Marítima es promocionen al B-Travel

COMPARTEIX-HO
, / 548 0

Es tracta del tradicional saló del trurisme de Barcelona que se celebra aquest cap de setmana a la Fira de Barcelona, per on s’espera que passin unes 30 mil persones.

Com és habitual les principals destinacions turístiques del món es donaran cita als pavellons de Montjuïc per mostrar els seus atractius. També hi seran les principals destinacions del Maresme i de la Selva, en les seves polítiques de promoció de les seves ofertes amb la intenció de caçar visitants.

Enguany el saló oferirà al públic noves experiències com el B-Delicious, un recorregut gastronòmic que comptarà amb més de 20 estands i on es podrà tastar des d’un euro més de 100 degustacions de cuina. A més, s’oferirà pels visitants més d’un centenar d’ofertes, premis i viatges.

B-Travel comptarà també amb actuacions musicals i danses a l’escenari central, i amb passis de pel·lícules i documentals al B-Travel Cinema. La directora de B-Travel, Marta Serra, assegura que el saló posa en relleu la importància de Catalunya com el principal mercat emissor per a destinacions nacionals i internacionals.

Segons les dades de la pròpia organització, durant l’edició passada, un 93% dels visitants van aprofitar l’esdeveniment per programar-hi les seves vacances