radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Economia L’Ajuntament de Palafolls busca tresorer

L’Ajuntament de Palafolls busca tresorer

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 584 0

El consistori ha obert el termini per presentar les sol·licituds per participar en la propera convocatòria de personal per trobar un tresorer o tresorera per l’Ajuntament. El procés selectiu es farà mitjançant concurs oposició i per a una plaça de caràcter interina, fins que es convoqui la plaça definitiva.

Ja fa uns mesos que el consistori es troba sense aquesta figura necessària a l’organigrama funcional de l’Ajuntament, i ara s’ha obert la convocatòria per tal de trobar un tresorer municipal.

Aquesta figura és la que gestiona el calaix del consistori, elabora plans, programes i previsions  i comptabilitza les operacions de tresoreria.

Les sol·licituds per aquest concurs oposició es poden presentar fins el 3 d’abril.

D’altra banda i fins el dia 25 de març, és obert el termini er presentar-se al concurs de la borsa de treballadors per a la brigada municipal. En concret es busquen oficials de 1a i 2a d’obres, oficials 1a i 2a  de lampisteria, oficial 1a de fuster i oficial 1a conductor de camió, per a cobrir possibles vacants o substitucions a la plantilla habitual de la brigada.

La selecció, en aquest cas, es farà a través del sistema de concurs i la formalització de contractes de treball de caràcter temporal.

Consulta l’oferta de Tresorer i Brigada