radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 23:00-23:30
Home Policial - Judicial Condemnats els agressors d’un jove a les portes d’una discoteca de Malgrat

Condemnats els agressors d’un jove a les portes d’una discoteca de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 608 0

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 5 anys de presó per un delicte d’homicidi en grau de temptativa a 2 joves acusats d’agredir  a un jove de Montcada i Reixach  a les portes d’una discoteca del passeig marítim de Malgrat de Mar la’ny 2015.

Els dos condemnats, veïns de Granollers,  hauran de pagar 1,26 milions d’euros d’indemnització en concepte de les greus seqüeles que pateix el jove.

El tercer acusat pels fets ha estat condemnat per un delicte de lesions i haurà de pagar 6 euros diaris durant 3 mesos.

La mare del jove agredit considera “insuficient” la condemna, i la seva defensa està valorant presentar un recurs davant del Tribunal Suprem.

Tot plegat es remunta a la nit del 22 de novembre de 2015 quan es va produir una baralla entre dos grups de joves a la sortida de la discoteca Tropicana de Malgrat. En aquesta baralla, un dels condemnats va donar un cop de puny al jove montcadenc que va quedar inconscient al terra, quan llavors els altres dos van propinar-li diversos cops al cap. A causa d’aquella pallissa, el noi agredit va patir diferents lesions al crani i va estar en coma durant 6 mesos. Actualment pateix diferents seqüeles com problemes en el llenguatge, tetraspaspasia espàtica, dificultats auditives i ha d’anar en cadira de rodes, i necessita d’una persona que l’atengui durant les 24 hores del dia.

 

Diari Sabadell